Η εταιρεία μας ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ συστήθηκε το 2012 μετά την συνταξιοδότηση του ιδρυτή ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΣΠΥΡΟΥ που από  το 1976 δραστηριοποιείτε στον χώρο του μετάλλου. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που στόχος της ήταν και είναι η δημιουργία λύσεων και καινοτομιών στον τομέα των μεταλλικών και ανοξείδωτων κατασκευών και στον τομέα των κτηνοτροφικών μηχανημάτων.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο 9ο χλμ. Ιωαννίνων- Κόνιτσας αναβαθμίζουμε συνεχώς τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας και της υπηρεσίες μας, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκών κάθε πελάτη μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα και τιμή.

Με 40 και πλέον χρόνια πείρα στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία διαφοροποιημένου προϊόντος που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αγορές υψηλών απαιτήσεων γι’ αυτό και η διαδικασία παραγωγής έχει προσαρμοσθεί πλήρως στα πλαίσια της πιστοποίησης C.E. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πέρα από το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων μας και των κατασκευών, που για εμάς είναι δέσμευση, να μπορούμε να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων στους απαιτητικούς μας πελάτες.